TkJ.se – Sveriges ledande teknikblogg

Gratis nyhetsbrev

Missa inte TkJ.se nyhetsbrev som utkommer en gång i veckan. Prenumerationen är gratis!


Topplista appar

Radannonser

VIMLA mobilabb 50 kr/mån! Gott om samtal, SMS och mobildata! Oanvänd datatrafik flyttas till nästa månad, så du förlorar aldrig något! Superbilligt och bra täckning via Telenors nät.

PrivateVPN
REA: Surfa SÄKERT med PrivateVPN!
En av världens STÖRSTA och SNABBASTE VPN-tjänster! Skydda dig mot avlyssning och spårning. Säkra dina lösenord på publika WiFi. NU HÖG TkJ-RABATT!
Testa - pengarna tillbaka om inte nöjd >>

NEXSTORY: Ljudböckerna för dig! Sveriges trognaste och ledande tjänst för att lyssna på tusentals ljudböcker till fast månadsavgift!
Prova gratis 14 dagar >>

PureVPN Väldigt stor VPN-tjänst, världens snabbaste VPN-tjänst! Passar för dig som laddar ner mycket.

NordVPN Populär VPN som håller hög hastighet! Superenkel att använda, för både Mac och PC och smartphones.
Börja surfa säkert! >>

OVPN - svensk säkerhet! OVPN är en svensk VPN-tjänst med hög kvalitet - rekommenderas!

KÖP NYA BATTERIER! Alla former av batterier, BILLIGT! Vanliga, till datorer och mobiler, verktyg och andra prylar.

Vill du annonsera här?
Läs mer här!

Annons

Feedburner

TkJ RSS

Kontakta mig

Skribent:
Publicerad: , 13:29
Uppdaterad: 2016-02-05, 22:56
Respons: Skriv en kommentar!

Vill du komma i kontakt med mig, har jag samlat ihop information här.

TkJ.se ges ut av TkJ Media AB, registreringsnummer 556809-3057, momsregistreringsnummer SE556809305701. Revisor är Pether Svensson på FB Revision AB i Växjö.

Pressmeddelanden, tips om tjänster och liknande

Om du jobbar med marknadsföring och PR av produkter och tjänster inom konsumentorienterade datorprodukter och Internetrelaterade tjänster, är det fritt fram att skicka pressmeddelanden och tips till mig på [email protected]. Det går också bra att skicka till adressen nedan:

Jag får en hel del pressutskick, så ett tips är att skriva en förklarande rubrik på brevet och lägga själva pressmeddelandet direkt i e-postet istället för bifogat som en fil. Skicka gärna med bilder om det finns.

Media, journalister, skribenter

Om du arbetar med en artikel inom datorer, Internet, bloggande eller något annat som rör de ämnen jag skriver om här, hjälper jag gärna till så gott jag kan. Jag kan ge dig svar på frågor och citat, tipsa om sajter eller rekommendera någon du kan prata med i de fall jag inte kan ämnet tillräckligt bra själv.

På grund av mina arbetsrutiner är e-post att föredra men vill du ringa kan du nå mig på telefon 070-332 16 80.

INNAN DU RINGER! Notera att jag naturligtvis inte har möjlighet att bistå med gratis (eller betald) datorsupport, köpråd, tips, lösningar och liknande via telefon. Jag vill också påpeka att den här sajten är en blogg, där jag skriver om produkter och tjänster. Jag saluför inga av dessa (bortsett från mina e-böcker), vilket betyder att jag varken säljer eller ger support på produkter. För dessa ärenden hänvisar jag till återförsäljare, tillverkare och distributörer – dem kan du hitta genom att söka på Internet (jag har ingen kontaktlista att bistå).

Här hittar du högupplösta pressbilder.

Konsumentfrågor om datorer & Internet

Jag får varje dag massor av e-post från läsare som har frågor om datorer och Internet. I mån av tid försöker jag svara på de allra flesta breven, men för att underlätta för både dig som läsare och mig, har jag sammanställt en sida med de vanligaste frågorna och svaren. Tyvärr kan jag naturligtvis inte bistå med gratis datorsupport via telefon.

I övrigt är du självklart välkommen att kontakta mig på e-postadress [email protected]!

Recensionsexemplar

Om ditt företag ger ut böcker, programvaror eller annat som du tycker skulle passa att skriva om på den här bloggen, e-posta mig för mer information om policy och postadress.

Jag genomför kontinuerligt även tester av hårdvara, både för den här bloggens räkning och för PCOnline. Om du är distributör eller tillverkare av en IT-produkt som riktar sig mot konsumenter, börja med att skicka över produktinformation och bilder via e-post.

Hårdvara för test skickas efter överenskommelse, och alltid tillsammans med returfraktsedel för att logistiken ska fungera.

Pressmeddelanden, testprodukter och annat fysiskt material skickas till:

TkJ Media AB
Almvägen 2B
341 76 Ryssby

Adressen gäller bara leveranser. Jag har tyvärr ingen möjlighet att ta emot oanmälda besök på kontoret, eftersom det här är en enmansfirma.

Min policy är: hellre ett brev/e-post för mycket än ett för lite! Tveka därför inte att skicka information till mig! Allt är välkommen – även om du tvekar på relevansen, skicka ändå!

Eftersom jag arbetar från de småländska skogarna, har jag tyvärr sällan möjlighet att delta i pressvisningar i Stockholm. Men jag vill däremot ha all form av pressinformation som kommer efter mötena. Några gånger om året besöker jag Stockholm, Göteborg och Malmö för möten, så dra gärna ett mejl även om oddsen som sagt är dåliga. Ibland går det alltså att ordna!

E-BÖCKER FÖR BLOGGARE: Sponsrade länkar

Har du en blogg? Missa inte mina e-böcker för bloggare! Tjäna pengar på din blogg och Skriva för bloggar finns att köpa hos de flesta återförsäljare till låga priser. E-böckerna har fått väldigt mycket beröm från kunder och är populära bland såväl nybörjare som proffs inom bloggande. Köp och ladda ner direkt – till dator, smartphone och surfplatta (iOS, Android, Windows).

 

Om TkJ.se

TkJ.se är en av Sveriges ledande teknikbloggar. Den startades 2007 av mig, Tommy k Johansson, som arbetat som IT-skribent sedan 1996. Från och med 2010 är TkJ.se mitt heltidsjobb, finansierat av annonser på sajten.
Utgivare: TkJ Media AB, Smålands skogar.
TkJ på TumblrTkJ på InstagramTkJ på TwitterTkJ på Facebook

Sponsorer

City Cloud - Cloud Computing
C64 Mini

Följ oss på Facebook

Arkivet

Ad: Bra webbhotell

City Network 1000 GB trafik! Förberett för WordPress, lätt att komma igång med egen domän, rekommenderas!

Inleed från 19 kr/mån! Webbhotell med bl a 2 GB lagring, 50 GB trafik, obegränsat antal domäner - samt ordentligt backup-system!

Surftown Storfavorit bland billiga webbhotell

Loopia Stort webbhotell, fritt antal domäner, installera WordPress med ett klick

Ad: Antivirus

Priserna varierar beroende på hur många enheter du vill köra säkerhetspaketen på. För kompletta prisuppgifter och information, läs mer om antivirusprogrammen.

Norton Det mest populära säkerhetspaketet. Komplett, enkelt att använda, resurssnålt - rekommenderas!
Pris: 599 kr.

F-Secure Stabilt och tystlåtet skydd mot allt, håller sig bakgrunden, rekommenderas! Prova gratis 30 dagar!
Pris: 490 kr.

Panda Kraftfullt säkerhetspaket, tar väldigt lite minne i datorn.
Pris: 425 kr.

ESET Smart Security Väldigt resurssnålt och mycket omtyckt säkerhetspaket, också känt som NOD32.
Pris: 742 kr.

Kaspersky Bra val för alla användare, massor av inställningar och utmärkt skydd.
Pris: 669 kr.

McAfee Lättskött och snabba uppdateringar för effektivt skydd.
Pris: 445 kr.

Bullguard Väldigt snabbt och resurssnålt, lätt att använda. Testa gratis 60 dagar!
Pris: 300 kr.